mamaplus

Drama neștiută a Marianei Mihăilă. Artista și-a amintit cu greu de acea perioadă

-
//
17.12.2019

Mariana este rezervată în privința vieții personale și nu prea a povestit despre familia sa. Recent, ea a dezvăluit în cadrul unui interviu televizat că pe vremea când era foarte mică și-a pierdut tatăl biologic. Cu lacrimi în ochi, Mariana a spus că păstrează până în ziua de azi trompeta lui, pentru că anume de la el a moștenit talentul și dragostea pentru muzică.

”Tatăl meu cânta nu doar cu vocea, dar și la instrumente. Trompeta lui stă și acum la loc de cinste în casa bunelului meu de la Dănceni. Tatăl meu biologic s-a stins din viață când aveam 5 ani. Se numea Ion și mai cânta la tobe. Apropo, observ acum că și băiețelului meu Marius îi plac tobele. 
M-a învățat și mama să cânt, dar mai mult tatăl meu pentru că el cânta pe la petreceri și într-o orchestră militară. Era sănătos, era plin de energie și planuri de viitor, dar un grav accident rutier i-a luat viața. A fost o mare tragedie, eu țin minte și anumite momente de la înmormântare. Lui îi plăceau bomboanele și eu îi aduceam bomboane... Îmi amintesc des, cumva îi simt prezența. Eu chiar cred că el este îngerul meu păzitor. Cineva mi-a spus că ultimele sale cuvinte au fost despre mine…”

Tatăl actual al Marianei a apărut în viața lor la 2 ani după tragedie. El este un om grijuliu, își ajută foarte mult soția, fiicele și nepotul. Apropo, Mariana Mihăilă a spus că mai are o soră, care se numește Valeria și locuiește în Olanda. Diferența de vârstă dintre ele este de 9 ani.

Menționăm că Mariana Mihăilă este căsătorită cu Vitalie Cojocaru din octombrie 2015. Cei doi au împreună un băiețel de 3 ani care se numește Marius.

mamaplus
mamaplus