mamaplus

Dr. Oetker îți aduce primăvara în casă cu ceva dulce pe masă!

-
//
14.03.2023

Zi de zi primăvara înaintează în drepturi și tot e mai însorit și cald afară. De aici și apare pofta de ceva bunișor și dulce. Și pentru că, până la urmă, pentru fiecare dintre noi, cea mai frumoasă zi este, acea zi alături de cei dragi, e bine să ne facem aceste sărbători cît mai des cu ceva dulce pe masă.

“Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc” se numește și noua campanie promoțională de la Dr. Oetker, care provoacă toate gospodinele din Moldova să descopere care sunt acele lucruri speciale care fac deosebită masa de sărbătoare și să gătească tot felul de bunătăți pentru cei dragi! 

Astfel, în perioada 13 martie - 28 mai 2023, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal  - 5 000 lei sau chiar premiul cel mare - 50 000 lei, pentru tine și familia ta. 

Sună tare bine, nu-i așa?

Cum participi în această campanie?

Foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, prin SMS la numărul 1817 sau pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături! 
Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători. 

Pentru a te inspira și mai mult, avem încă o veste frumoasă. Campaniei Dr. Oetker „Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc”, i s-au alăturat celebrele artiste și nu în ultimul rând gospodine, Lenuța Gheorghiță, Doina Danielean și Mariana Mihăilă. 

Ce vor pregăti vedetele cu produsele Dr. Oetker, vom afla foarte curând! Urmărește noutățile din noua campanie, marcate cu hashtag-ul #dulcelemodovenesc pentru a descoperi cum s-au descurcat gătind ceva foarte gustos pentru familiile lor!

Mă mândresc că gătesc dulcele moldovenesc!