mamaplus

Două șoferițe și un copil mic, grav răniți într-un accident, pe traseul de beton Bălți-Chișinău

-
//
25.10.2021

Un copil în vârstă de 3 ani și două femei au ajuns la spital în urma unui grav accident care s-a produs ieri, 24 octombrie, pe traseul M5. Potrivit Poliției, accidentul s-a produs în jurul orei 13:30, cu implicarea unui Hyundai și o Skoda.

Accidentul s-a produs în apropiere de Chişinău, atunci când un Hyundai Tucson a ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o Skoda Octavia. Hyundai era condus de o şoferiță, care avea un copil pe bancheta spate, fixat în scaunul special. Skoda era condusă de o şoferiță, care ar fi fost singură în autoturism. Motivul din care şoferița de Hyundai a ajuns pe contrasens, conform informațiilor ulterioare, ar fi fost faptul că a adormit la volan.

În urma impactului, ambele șoferițe și copilul au fost transportați la spital. Totodată, femeilor li se vor colecta probe biologice pentru a stabilit dacă erau în stare de ebrietate.

Copilul din Hyundai era cuplat în scaunul special, cu centuri şi în rezultatul acestui crunt accident s-a ales cu o lovitură la cap, fiind internat şi el, şi mama sa la spital. Dar a supraviețuit şi viața sa pare a fi în afara oricărui pericol. E teribil să ne imaginăm ce se putea întâmpla cu acest copil dacă ar fi stat pur şi simplu pe bancheta spate, fără a fi cuplat cumva.

Alte circumstanțe se stabilesc.