mamaplus

Doina Sulac a născut. Primele poze cu bebelușul

-
//
25.03.2023

Doina Sulac a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel. Interpreta a născut prin cezariană, la un spital de stat. Artista a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

mamaplus

“Am adus pe lume un băiețel!!!                     Sincere mulțumiri Institutului Mamei și Copilului din Capitală pentru profesionalizm,în special Dlui director Sergiu Gladun care mi-a primit nașterea prin cezariana.
Recomand tuturor mamelor însarcinate, sa nască la acest spital public care dispune de condiții excelente unde este reparat și modernizat la cel mai înalt nivel de Guvernul României.
Mulțumim draga Românie pentru ajutorul acordat Moldovei.Am o fata si un băiat Domnul m-a binecuvântat!!!🙏❤️”, a mărturisit Doina Sulac.

mamaplus

Amintim că artista s-a măritat în toamna anului trecut cu Isidor Tănase, bărbatul care îi este alături deja de trei ani. 

,,Este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut eu, după tatăl meu. În primul rând, Isidor este un mare sportiv, care are un loc aparte în sportul din Republica Moldova. El a fost fondatorul Taekwon-Doului din Republica Moldova. Plus la asta, m-a cucerit prin muzica pe care o scrie, că mai are un talent. Are și un CD care a fost creat în SUA, în Las Vegas”, spunea interpreta în cadrul unui reportaj.

Amintim că Doina Sulac mai are o fiică, Nicoleta, de 17 ani. 

 

mamaplus