mamaplus

Doina Stratan a născut un băiețel: ”Cine a zis că fiecare naștere e diferită, a avut dreptate!”

-
//
07.06.2021

Tânăra mămică și bloggeriță Doina Stratan este în al nouălea cer de fericire, pentru că în acest weekend a devenit mamă pentru a doua oară, astfel încât fiica sa Alisa în vârstă de doi anișori are acum un frățior alături de care se va bucura din plin de copilărie. Băiețelul este perfect sănătos și se numește Timur.

”Vă mulțumesc mult pentru mesajele și felicitările voastre! Bebelușul este absolut sănătos, iar eu sunt în forță și abia aștept să merg acasă și să se înceapă a doua etapă mult mai matură și mai responsabilă. A fost bine, a fost cu ajutor, pentru că singură nu era să mă descurc. A fost un amalgam de emoții, total diferite decât cele de la prima naștere. Sunt fericită! Mămicile care spun că nicio naștere nu se aseamănă cu celelalte, au perfectă dreptate.”, a povestit Doina pe rețelele sociale.

Deși a născut sâmbătă la o clinică privată din capitală, proaspăta mămică a fost externată ieri din spital, iar acasă o așteptau multe flori și decorațiuni superbe.

mamaplus

Doina spune că este foarte recunoscătoare pentru faptul că nașterea a avut loc fără complicații, având în vedere că sarcina ei nu a decurs perfect, cu o scurtare a colului cu 10 mm la termenul de 31 săptămâni, regim doar la pat, pastile, injecții... Din fericire, ea a avut norocul și răbdarea necesară pentru a trece peste aceste obstacole, iar acum își poate strânge în brațe băiețelul mult așteptat.

”A doua sarcină a venit cu foarte multe surprize nu doar în timpul evoluției sale dar și după. Timur e cuminte, nu prea plânge, deci el e bine, iar asta este cel mai important. Eu însă la fiecare oră mă simt de parcă nu am născut sau mai nasc odată... E mai dificil, dar, toate sunt de moment.”, susține bloggerița Doina Stratan.

mamaplus
mamaplus