mamaplus

Doi frați de 3 și 5 ani, rămași singuri acasă, s-au opărit cu apă clocotită

-
//
02.11.2021

Doi frați de 3 și 5 ani au ajuns de urgență la spital după ce s-au ars cu apă clocotită pe o suprafață mare a corpului. Cei doi copilași se aflau singuri în casă când s-a produs nenorocirea. Părinții lor ar fi lăsat o oală plină cu apă la fiert și au ieșit din casă pentru a merge la cumpărături. Vecinii au auzit plânsetele copiilor și au sunat imediat la ambulanță.

Salvatorii i-au găsit într-o stare foarte gravă, cu arsuri pe o suprafață foarte mare din corp. Cazul a avut loc în localitatea Turda din România.

Pentru că leziunile erau foarte serioase, cei mici au fost transferați de urgență la București, pentru îngrijiri. Familia în care s-a petrecut nenorocirea s-ar fi aflat deja în evidența autorităților. Cei doi părinți ar avea probleme de sănătate și venituri reduse, iar condițiile din locuința socială în care stau sunt precare, fără utilități.

Pe lângă cei doi copilași, alți trei copii se află deja în centre de plasament. Polițiștii vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În același timp, și cei de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului vor începe o anchetă.