mamaplus

Dispariția Mădălinei Cojocari: Mama fetiței și-a recunoscut vina în instanță

-
//
21.05.2024

Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în luna noiembrie 2022 în Carolina de Nord, SUA, a pledat vinovată luni în fața instanței. Aceasta își recunoaște vina că nu a raportat la timp dispariția fetiței, scrie Fox News. Actualmente, femeia riscă să fie deportată în Republica Moldova.

mamaplus

Într-un interviu pentru publicația locală WCNC, bunica fetei a spus prin intermediul unui traducător că „nepoata ei este în viață, dar a fost răpită”. Ea o acuză pe fiica ei că a traficat-o pe Mădălina, transmite Știri.md.

Mădălina a fost văzută ultima dată coborând dintr-un autobuz școlar în orașul ei natal Cornelius, pe 21 noiembrie 2022, când avea 12 ani, scrie Fox News.

Mama Fetei, Diana, și soțul ei, Christopher Palmiter – tatăl vitreg al Mădălinei – au raportat dispariția fetei câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie, deși au spus poliției că ultima dată când au văzut-o a fost pe 23 noiembrie 2022.

Palmiter a spus că, pe 24 noiembrie 2022, a plecat la casa unor rude din Michigan „pentru a recupera niște obiecte”, în urma unei cerți cu soția sa, iar Diana ar fi mers în camera fiicei sale în jurul orei 11:30 dimineața, atunci când a descoperit că Mădălina lipsește. Când Palmiter s-a întors acasă, pe 26 noiembrie, Diana l-ar fi întrebat unde este fiica lor. La rândul său, acesta a întrebat-o același lucru.

Pe 17 decembrie 2022, Diana Cojocari, în vârstă de 37 de ani, și tatăl vitreg al fetei, Christopher Palmiter, în vârstă de 60 de ani, au fost arestați, la două zile după ce au raportat dispariție fetei. Ambii părinți au fost arestați pentru că nu au raportat dispariția în termen de 24 de ore. Palmiter a fost eliberat în august pe cauțiune, iar Diana se află încă în arest, în Mecklenburg.