mamaplus.md

Directoarea grădiniței de la Buiucani a scris ordinul de demitere a ajutorului de educator care ar fi bătut și agresat verbal copiii

-
//
09.11.2018

Directoarea Grădiniței nr. 185 din sectorul Buiucani al Chișinăului, Valentina Cibotareova, a scris astăzi un ordin de demitere a subalternei sale care este incriminată de niște înregistrări audio făcute publice de mama unui copil de trei ani care frecventa grupa „Soarele” de la această instituție, deși are numai cuvinte de laudă la adresa angajatului ei. 

mamaplus.md

Valentina Cibotareova a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că în instituția pe care o conduce „sunt excluse” cazurile de agresiune fizică asupra copiilor, dar recunoaște că „se mai ridică vocea”. 

„Este o persoană bună care se isprăvește cu lucrul. Lucrează la noi de opt ani. Are grijă de copii. Este o femeie disciplinată, curată... Dar o să fie eliberată”, ne-a spus directoarea grădiniței despre subalterna sa în vârstă de 52 de ani. 

Cibotareova a ținut să precizeze că ajutorul de educator lucrează cu două educatoare care „nu au observat așa ceva”:

„Ea spune că e o mamă cu care a avut probleme. Acum se poate de alcătuit ce vrei...”.

Managerul grădiniței adaugă faptul că instituția pe care o conduce nu s-a confruntat niciodată cu scandaluri, acesta fiind primul.

Tot directoarea ne-a spus că ceilalți părinți din acea grupă de la grădiniță solicită ca în seara zilei de astăzi să fie organizată o ședință în cadrul căreia vor să ceară ca ajutorul de educator vizat în înregistrările audio să nu fie demis. 

Sursa: ziarulnational.md