Din vară, circul din capitală îşi va deschide uşile pentru spectatori

Din vară, circul din capitală îşi va deschide uşile pentru spectatori

-
//
23.04.2014

Peste 35 de animale dresate au fost aduse la Chişinău pentru a da reprezentaţii. Spectatorii vor avea parte de un show deosebit cu lei, tigri, câini şi pisici.

Din vară, circul din capitală îşi va deschide uşile pentru spectatori

Organizatorii speră să cucerească publicul cu numere combinate de magie şi animale. O dresoare venită din Norvegia urmează să pregătească, timp de o lună, programul cu lei şi tigri.

"Am venit aici pentru a-i face pe oameni fericiţi. Vom sta timp de mai multe luni şi vom încerca să-l ajutăm pe domnul Locoman să pregătească show-ul. Chiar azi avem o şedinţă. Vom încerca să le provocăm oamenilor senzaţii tari", a menţionat Eva Julia Christie, dresor de animale.

Una dintre vedetele show-ului va fi leul Maia care are doar nouă luni. Potrivit directorului circului, pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar la spectacolul din această vară vor participa aproape 20 de artişti din ţară şi de peste hotare.

"Lucrăm paralel în două direcţii, şi cu reamenajarea arenei şi cu pregătirile pentru show-ul de inaugurare. În primele zile ale lunii mai aşteptăm la Chişinău încă un participant, un vestit magician, Michael King", a declarat directorul Circului de Stat, Andrei Locoman.

Potrivit organizatorilor, un bilet la circ va costa între 150 şi 200 de lei.

Sursa: publika.md