mamaplus

Dima Trofim este un tătic inventiv! Vezi cum își alină bebelușul în lipsa mamei

-
//
12.01.2022

În luna septembrie a anului trecut, actorul și prezentatorul TV Dima Trofim a devenit tătic pentru prima oară. De atunci bucuria și grijile merg mână în mână pentru proaspătul tătic, iar zilele în care rămâne acasă cu fetița îi dă mari palpitații. Fiind mai creativ din fire, Dima a găsit o soluție ingenioasă care a adus zâmbete nu doar pe buzele micuței sale, dar și în rândul admiratorilor de pe rețelele sociale.

Actorul originar din Republica Moldova a decis să-și ascundă fața în spatele unei poze ale iubitei sale și se pare că trucul a funcționat cu succes!

Poate măcar așa vrea sa stea și cu mine”, a menționat actorul în dreptul imaginii amuzante.

mamaplus

Micuța Ania este un copil mult așteptat și le-a adus multă bucurie părinților și bunicilor săi. În perioada sărbătorilor de iarnă, Dima Trofim a publicat prima imagine cu iubita sa Angela și fetița lângă pomul de Crăciun.

mamaplus

Artistul își împărtășește zilnic experiența de proaspăt tătic în mediul online și chiar dacă uneori îi vine mai greu să față față provocărilor, susținerea urmăritorilor săi este cel mai bun colac de salvare.

Menționăm că Dima Trofim și-a început cariera în anul 2008, când a participat la prima ediție a emisiunii-concurs Fabrica de Staruri din Republica Moldova, fiind unul dintre finaliștii ediției. Ulterior, Dima a părăsit Republica Moldova și s-a mutat la București. Dima a devenit cunoscut publicului românesc pentru rolul său în serialul TV Pariu cu viața, respectiv ca fost membru al formație de dance/pop-rock Lala Band, cât și în serialul care i-a avut ca protagoniști tot pe cei din Lala Band, O nouă viață. 

mamaplus