mamaplus

Detalii șocante despre fetița de un an, lăsată singură în casă timp de șase zile. Micuța a mâncat perna

-
//
01.08.2022

Alessia Pifferi a șocat Italia și Europa după ce autoritățile au aflat adevărul despre moartea fetiței sale, în vârstă de doar un an și jumătate. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

După ce a cunoscut un bărbat pe Tinder, Alessia Pifferi și-a schițat un plan pentru a ajunge cât mai repede în patul acestuia. Individul locuia într-o localitate din provincia Bergamo, în timp ce femeia avea adresa în Milano.

Conform presei din Italia, Alessia nu a fost o mamă responsabilă nici după ce a născut, dar ceea ce a făcut între 14 și 20 iulie depășește orice imaginație și ne dezvăluie cum arată o mamă denaturată. Astfel, din dorința de a fi cât mai mult timp alături de amorezul ei, despre care credea că poate fi bărbatul ideal, femeia în vârstă de 36 de ani și-ar fi sedat fetița și lăsat-o fără supraveghere 6 zile.

Fără apă și mâncare, micuța a avut parte de o moarte groaznică

Înainte de agonie, fetița a mâncat perna pe care dormea. În pat nu erau decât niște pături, o jucărie și o sticlă goală. Autoritățile au descoperit că scutecul era plin de viermi, iar trupul arăta semnele lipsei hranei și ale deshidratării severe.

Potrivit Corriere della Sera, Alessia Pifferi a plecat de acasă la 14 iulie, în jurul orei 19:00. Când s-a întors la 20 iulie, și-a găsit copila inertă și a încercat s-o readucă la viață. Când a constatat că fetița e moartă, a sunat la numărul de urgență.

Este așteptat rezultatul expertizei toxicologice

În cele din urmă, la fața locului au ajuns și polițiștii care au găsit o sticlă în care ar putea fi benzodiazepine. O dovadă care ar indica faptul că mama își seda în mod constant fetița.

Pusă în fața dovezilor, femeia s-a apărat: ”Am văzut că nu mișcă. Am lovit-o ușor pe spate. I-a pus picioarele în chiuvetă, să o ud, dar nu a reacționat. Nu sunt o mamă rea. Voiam să mă întorc în două zile.” Când Alessia Pifferi a revenit acasă, fetița era moartă de 24 de ore. Nu a rezistat mai mult de 5 zile. Partenerul aflase că micuța fusese lăsată în grija unei rude. Vecinii știau că va veni o bonă cât timp mama va fi plecată.

Minciuni rostogolite cu talent pentru a nu fi deranjată de nimeni. Acum, avocații mamei iresponsabile au spus că femeia nu își mai revine și privește în gol. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele expertizei psihologice.