mamaplus

Detalii noi în cazul mamei a doi copii din Băcioi, rănită și bătută de propriul soț

-
//
20.01.2022

O femeie de 40 de ani a ajuns la spital după ce azi dimineață a fost împușcată în picior de către soțul ei beat. Totul s-a întâmplat după ce cuplul a sărbătorit ziua copiilor, iar când oaspeții au plecat acasă între ea și soț s-a iscat un conflict. Poliția a fost sesizată chiar de către victimă în jurul orei 04:40. Femeia le-a spus oamenilor legii că soțul ei de 41 de ani a efectuat o împușcătură din armă, rănind-o la picior.

„La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, grupa specializată a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru documentarea și stabilirea circumstanțelor cazului dat. În cadrul documentării la fața locului victima, o femeie în vârstă de 40 de ani, a comunicat forțelor de ordine că au sărbătorit ziua copiilor, iar după ce au plecat oaspeții, între ea și soț s-a iscat un conflict.

Ulterior, soțul fiind în stare de ebrietate a luat din seif arma pe care o deținea legal și a început să o amenințe, iar mai apoi a efectuat o împușcătură. Glontele ricoșând a rănit-o în picior. Totodată, femeia a mai comunicat că soțul fiind cu arma în mână, a ieșit din casă, a urcat în automobilul marca BMW și s-a deplasat într-o direcție necunoscută”, informează Poliția Capitalei printr-un comunicat de presă.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Arma din care a tras bărbatul a fost ridicată, iar în cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Vecinii familiei spun că bărbatul este o persoană agresivă și nu este pentru prima dată când își agresează fizic soția.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Violență în familie”. Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă  cu închisoare de la 1 la 6 ani.