mamaplus

Detalii îngrozitoare: Cei cinci copii găsiți morți în Germania ar fi fost sedați și sufocați de mama lor

-
//
07.09.2020

Procurorii din orașul Solingen, aflat în vestul Germaniei, au început o anchetă privind săvârșirea infracțiunii de omor în cazul celor 5 copii găsiți morți într-un apartament, după ce autopsiile au stabilit că aceștia au fost sedați și sufocați. Cazul a avut loc săptămâna trecută.

Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia au formulat cinci acuzații de crimă și au emis un mandat de arestare pe numele mamei celor cinci copii, o femeie de 27 de ani, care, în momentul de față, primește îngrijiri medicale după ce a sărit în fața unui tren, potrivit Deutsche Welle.

„Cinci copii din Solingen au murit într-un mod tragic, îngrozitor”, a declarat într-o conferință de presă Robert Gereci, polițistul care conduce ancheta în acest caz. „Poliția a găsit cinci copii morți, într-un apartament dintr-o casă mare”.

Gereci a mai spus că cei cinci copii sunt frați, trei fete și doi băieți, cu vârstele de 1, 2, 3, 6 și 8 ani. Criminaliștii spun că toți au murit în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută.

Criminalistul Marcel Maierhofer a declarat că autopsiile copiilor au indicat că aceștia au fost sedați și sufocați. Copilul cel mare al femeii, un băiat de 11 ani, s-a dus joi dimineață la școală, ca de obicei. Mama a sunat la școală în timpul zilei și a spus că vrea să-l învoiască invocând un deces în familie. Ulterior femeia s-a dus în gara Düsseldorf, unde a sărit în fața unui tren, aparent „cu intenția de a se sinucide”, a spus Maierhofer.

Bunica copiilor, care locuiește într-un alt oraș, a alertat poliția cu privire la o posibilă crimă joi după amiază, după ce a primit mai multe mesaje îngrijorătoare de la fiica ei, foarte zdruncinată în urma despărțirii de soțul ei și, în același timp, tatăl celor patru copii mai mici.

Anchetatorii au spus că investighează posibilitatea ca separarea de soț să fi jucat un rol în caz. Familia era deja în evidența autorităților, după câteva incidente despre care nu s-au oferit detalii.  Niciunul dintre cei trei tați ai copiilor nu a fost considerat suspect în acel moment, au spus anchetatorii.