mamaplus

Detalii despre copilul lovit de tren în Italia: Cum a ajuns la gară

-
//
17.01.2024

Băiețelul de nouă ani originar din R. Moldova care a fost lovit de un tren în Italia, intenționa să o găsescă pe mama sa.

mamaplus

Potrivit presei italiene, Andrei a fost luat de la mama sa de către asistenții sociali, care au stabilit că moldoveanca nu dispune de toate condițiile necesare pentru a crește un copil, transmite Știri.md.

Astfel, băiatul a fost stabilit la un centru de plasament din comuna Verolengo, Torino. Acesta era în clasa a treia, iar profesorii și colegii lui spun că era un băiat bun și deștept.

Totuși viața din cadrul centrului nu-i convenea băiețelului, acesta dorea să se întoarcă la mama sa cu orice preț. 

Andrei a avut prima tentativă de a fugi din centru cu câteva zile înainte de tragedie, însă a fost prins de carabinieri și întors înapoi.

Băiatul și-a repetat tentativa de evadare pe 15 ianuarie. După cină, profesorii din cadrul centrului au observat că acesta a dispărut și imediat s-au pornit să-l caute în direcția stației de trenuri.

Potrivit informației, Andrei mergea direct pe calea ferată, iar trenul care venea cu viteză de circa 100 km/h nu a reușit să frâneze și l-a spulberat pe băiețel, fără a-i da o șansă la viață.