mamaplus

Descoperirea unui bărbat după ce a făcut un test ADN. Secretul familiei era groaznic

-
//
04.10.2023

Un bărbat din Australia care credea că tatăl său a crescut într-un orfelinat din Chicago a făcut un test ADN și a aflat că trecutul său este mai întunecat decât și-ar fi putut imagina.

mamaplus

Andrew, al cărui nume real nu a fost dezvăluit, a declarat că nu știa prea multe despre tatăl său, John Damon, când acesta a murit în 2010, la vârsta de 69 de ani, transmite stirileprotv.ro.

După ce a făcut un test ADN acasă, în 2022, acesta a aflat că numele real al tatălui său era William Leslie Arnold și era orfan după ce și-a împușcat mortal ambii părinți când avea 16 ani și i-a îngropat în curtea casei.

Arnold a fost un „deținut model” timp de opt ani, potrivit unui comunicat de presă din 2023 al US Marshals Service. Dar, în 1967, a scăpat de închisoare. William Leslie Arnold a avut copii cu cea de-a doua soție, a raportat The New York Times. Familia s-a mutat în Australia, unde locuiește acum Andrew.

Bărbatul a făcut testul AND pentru a afla despre moștenirea din partea tatălui său, însă a descoperit că este fiul unui fugar pe care poliția americană l-a căutat mai bine de 50 de ani.

„Nu mi-aș fi descris niciodată tatăl ca fiind violent. Știam că este foarte inteligent și foarte susținător. L-am descris cuiva ca fiind exagerat de susținător, prea încurajator uneori. Deci, de-a lungul deceniilor, pot înțelege cum se poate schimba o persoană și pot încerca să înțeleg cum acele evenimente s-ar fi întâmplat într-o furtună perfectă, ca să spunem așa”, a mărturisit Andrew.