mamaplus

Delia despre scandalul creat în jurul subiectului cu privire la copii: "Nu-i normal să mă întrebi chestia asta"

-
//
21.10.2022

Un val controverse s-a năpustit asupra Deliei, după ce artista a spus într-un live pe TikTok de ce nu vrea copii. În urma ''scandalului'' creat în jurul acestui subiect, Delia a reacționat într-o serie de InstaStory-uri.

Delia spune că de 20 de ani este întrebată când va face un copil și tot de atâta timp dă același răspuns, motiv pentru care nu înțelege de ce lumea este atât de șocată de spusele ei. De asemenea, ea a mărturisit că estesătulă de întrebarea asta și că sunt lucruri intime, ce țin de viața personală și nu trebuie explicate.

''Am senzația că m-am trezit în povestea slujitoarei. Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Eu am mai vorbit despre asta, de 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare tot răspund. Mai mult sau mai puțin cam același răspuns. Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Și atunci mai pun puțină sare, puțin piper. Din punctul meu de vedere problema nu este că vreau eu să fac copil, problema este reacția. Asta este o problemă reală. Într-o lume sănătoasă la cap nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun. Dar este o problemă să răspunzi. Doamne! Cum? Dacă mă întrebi nu aștepți să și răspund? Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. Se întâmplă de 20 de ani sau chiar mai mult. Mă sperie treaba asta. Asta cred că e problema. Nu am dat lecții niciodată nimănui. Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci. Pentru că nu vreau, simplu'', a spus Delia în mediul Online.

De asemenea, artista este de părere că nu trebuie să lămurească pe nimeni în ceea ce privește viața ei și că fiecare esre liber să creadă și să simtă ce vrea. Nu este prima dată când Delia susține că nu vrea să facă copil, lucru punctat și de ea în mărturisirile de pe Instagram.