mamaplus

Declarație șocantă: “Prințul Harry nu este fiul lui Charles.”

-
//
30.01.2023

Carmen Harra a vorbit recent despre evenimentele majore care, în opinia ei, vor avea loc anul acesta în întreaga lume. Ea a făcut o serie de declarații care vizează familia regală britanică, mai cu seamă pe prințul Harry. Potrivit clarvăzătoarei, acesta nu ar fi fiul biologic al regelui Charles, lucru pe care, spune ea, îl cunosc amândoi.

mamaplus

Potrivit clarvăzătoarei, acesta nu ar fi fiul biologic al regelui Charles, lucru pe care, spune ea, îl cunosc amândoi, transmite ego.ro.

Potrivit celebrei clarvăzătoare, odată cu moarte reginei Elisabeta a II-a, Regatul Unit va trece printr-o schimbare majoră la nivel politic, lucru ce va duce inclusiv la modificarea întregului sistem de guvernământ mondial.

„În momentul în care Regina Angliei iese din scena politică, se încheie o mare eră în evoluția imperiilor care au dominat. O să fiți uluiți de ce o să se întâmple. Cade tot sistemul de guvernământ mondial.”, a spus Carmen Harra pentru WOWnews.

Ea a precizat că vor continua să iasă la iveală lucruri din ce în ce mai șocante în ceea ce privește monarhia britancă, inclusiv faptul că regele Chrales nu este tatăl biologic al lui Harry.

„De aceea ies la lumină toate adevărurile ascunse. Poate ieși la lumină faptul că Harry nici nu este copilul lui Charles, lucru pe care îl știu amândoi, dar nu s-a făcut public.

De aici a și ieșit din perimetru, a venit în America, pentru că el nu e legat biologic de Charles.

Charles a fost de fapt un tată adoptiv, care s-a simțit străin în lumea respectivă și iată că el vine și încearcă să expună problemele monarhiei într-un fel în care nu a avut nimeni curaj.”, a mai spus vedeta.