mamaplus

De ce Kate Middleton nu și-a lăsat copiii să o viziteze la spital

-
//
01.02.2024

Kate Middleton a ales cu chibzuință să nu-i primească în vizită la spital pe cei trei copii ai săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, în timp ce se recupera după o operație abdominală.

mamaplus

În timp ce prințul William și-a vizitat soția în timpul șederii sale de 13 zile la clinica privată London Clinic, în urma operației din 16 ianuarie, cei trei copii ai lor nu au mers să își vadă mama, transmite protv.ro.

„Nu cred că a vrut să facă din asta un lucru mai mare decât era deja. Ei se vor aduna în felul lor și vor contribui la îngrijirea ei”, a spus în exclusivitate pentru PEOPLE biograful regal Ingrid Seward în ediția din această săptămână.

În schimb, Kate a păstrat legătura cu copiii ei prin FaceTime, lucru pe care ea și William îl fac în mod regulat atunci când sunt departe de copii în cadrul turneelor regale.

În general, copiii nu au voie să viziteze London Clinic fără permisiunea spitalului, pentru siguranța pacienților și pentru păstrarea infecțiilor la distanță.

Un pacient care a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la London Clinic vara trecută a declarat pentru PEOPLE că a simțit un regret în legătură cu faptul că fiul său l-a vizitat, deoarece experiența i s-a părut „înfricoșătoare".