mamaplus

De ce a dispărut Marina Cârnaț de pe rețelele sociale: ”Prin orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit”

-
//
15.03.2022

Una dintre cele mai urmărite bloggerițe de la noi și mama a opt copii, Marina Cârnaț, a dispărut brusc din vizorul urmăritorilor săi de pe Instagram. După trei ani în care a fost activă zilnic pe rețelele sociale, Marina s-a retras din viața publică pe motiv că i-a fost blocat contul de Instagram. Deși a încercat să găsească un răspuns și a scris tot felul de contestații, tânăra mămică spune că momentan nu este posibilă restabilirea contului și a tuturor pozelor de pe profilul său. Bloggerița a înregistrat un mesaj audio pe contul său de Telegram în care vorbește despre această experiență și le explică urmăritoarelor sale fidele de ce nu are de gând să-și facă un alt cont.

”Am primit astăzi un îndemn din partea lui Dumnezeu și am primit răspunsul – ”de ce s-a întâmplat asta cu mine?” Deci, eu primesc blocarea profilului meu ca pe o smerenie, ca o lecție. Eu am 38 de ani și încă mai învăț. Prin felul că eu am închis profilul și nu acceptam pe toți (cred că mă urmăresc și unele fete care erau blocate de mine). Asta era o manifestare a mândriei mele – dacă nu mă respecți, păi nici nu mă urmări. Uite că prin încăpățânarea și orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit. Eu primesc cu bucurie smerenia asta și mă bucur pentru cei 3 ani în care am schimbat multe vieți.

Atât a fost. Nu am motivația să revin pe Instagram, să îmi fac un alt cont. Nu văd sensul, nu vreau cu orice preț să reiau totul de la zero. Nu acesta a fost jobul meu. Jobul meu de bază este mamă a opt copii și rămâne să fiu asta, să am grijă de ei, iar blogul a fost doar pentru a aduce bucurie și pentru a împărtăși ceva cu lumea care mă respectă.

Vă mulțumesc și vă doresc numai bine. Dacă se va restabili, eu îmi va relua activitatea pe Instagram, dar nu va fi la fel, pentru că am învățat multe din asta. (...) Până la urmă, viața viruală astăzi este și mâine nu-i, iar ceea ce contează foarte mult este familia, soțul/soția, copilașii și armonia pe care tu o creezi. Instagramul a fost ca un bonus foarte plăcut.”, spune mama a opt copii, Marina Cârnaț.

Bloggerița a promis că va fi prezentă pe canalul ei de Telegram și va posta acolo cele mai importante evenimente din viața ei. 

mamaplus