mamaplus

De când a devenit tată de fată, prințul Harry este mai fericit ca niciodată: ”O adoră pe Lili!”

-
//
11.10.2021

La mai bine de patru luni de când prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinții unei fetițe, abia acum au apărut primele detalii despre viața lor de proaspeți părinți. Potrivit unei sursei apropiate acestora, prințul Harry este un tătic implicat și profită din plin de fiecare moment petrecut alături de fiica lui Lilibet Diana.

”Harry o adoră pe Lili și îi place să-i citească povești, să o privească în timp ce doarmă. Au o legătură magică!”, a declarat o sursă apropiată acestuia pentru US Weekly.

Totodată, aceeași sursă a precizat că prințul Harry e pe zi ce trece mai fericit și se bucură de momentele petrecute alături de soția lui, dar și de cei doi copii - Archie, în vârstă de doi ani și Lili.

”Sunt pur și simplu îndrăgostiți. Nu și-ar fi putut dori ceva mai mult.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Prințul Harry și Meghan Markle vor să o boteze pe Lilibet la Castelul Windsor

Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor, lucru care bucură pe toți iubitorii Casei Regale, care, cel mai probabil își pierduseră speranța într-o reconciliere.

”Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an … Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă pentru The Sun.

De când a renunțat la îndatoririle regale, prințul Harry a mai fost doar de două ori în Marea Britanie, însă Meghan nu a mai părăsit SUA.