mamaplus

David Popovici i-a dăruit medalia de aur cucerită la Roma unui copil care a învins cancerul

-
//
26.06.2023

David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită, sâmbătă, la Roma unui copil care a învins cancerul, anunţă CS Dinamo.

mamaplus

După victoria de sâmbătă, de la Roma, la 100 de metri liber cu un nou record al competiţiei (48,10), sportivul a făcut un gest de suflet. El a dăruit medalia de aur unui copil care a învins cancerul, anunţă CS Dinamo, citat de news.ro.

”Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a transmis David Popovici.

Tânărul participă la Internaţionalele Italiei – Trofeul Settecolli (ediţia 59). El va concura astăzi şi la 200 de metri liber.