mamaplus

Dan Balan a publicat un mesaj neașteptat de dulce pentru Tina Karol

-
//
25.01.2021

Despre o eventuală relație amoroasă dintre interpreții Dan Balan și Tina Karol s-a vorbit mult în presa de la noi și cea din Ucraina, însă cei doi lasă mereu loc de suspans și interpretări, fără să spună ce se întâmplă între ei, de fapt. Cei doi au numeroase fan cluburi care au reușit chiar să le ”organizeze” o vacanță în Carpați la începutul acestui an. Dar, acestea sunt doar zvonuri. Acum câteva ore, Dan a decis să-i transmită Tinei Karol un mesaj emoțonant și chiar intrigant, chiar dacă la prima vedere este unul destul de laconic.

mamaplus

”Happy birthday, darling Tina Karol (trad. red.: La mulți ani, dragă Tina Karol)”, a scris Dan Balan pe profilul său official de pe Instagram, atașând și o poză siropoasă cu artista din Ucraina.

La doar o oră de la momentul publicării, imaginea a adunat zeci de mii de aprecieri și comentarii, unii dintre admiratori chiar felicitându-i pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Menționăm că interpreta Tina Karol își sărbătorește astăzi onomastica și ziua de naștere. Ea împlinește astăzi 36 de ani.  

mamaplus