mamaplus

Cum să-i faci pe plac Șobolanului Alb de Metal? Încearcă deserturile de sărbători de la Colibri

-
//
20.12.2019

În curând vine Anul Nou, iar asta înseamnă că în doar 10 zile se va termina această decadă și va începe un nou ciclu astrologic de 12 ani. Potrivit calendarului chinezesc, anul 2020 va decurge sub semnul Șobolanului Alb de Metal. În continuare vei afla cum să îi faci pe plac gospodarului anului 2020 cu ajutorul colecției de deserturi de la Colibri.

SĂ ÎNCEPEM CU PARTEA CEA MAI IMPORTANTĂ

Prima recomandare ar fi desertul. Să știi că gospodarul anului adoră dulciurile, iar asta înseamnă că pe masa de sărbătoare nu ar trebui să lipsească deserturile. Cu cât mai multe vor fi, cu atât mai binedispus va fi Șobolanul Alb de metal în noul an.

Sunt binevenite orice deserturi!

Poate fi vorba de un tort ornat cu simbolurile anului 2020 sau cu elemente de sărbătoare. Un asemenea tort va fi o bucurie nu doar pentru gospodarul anului, dar și pentru toți musafirii adunați la masa de sărbătoare.

Un alt simbol al sărbătorilor sunt și biscuiții din ghimbir, care vor arăta spectaculos! Poți încerca orice forme – de la fulgușori și până la elementele caracteristice Revelionului.

mamaplus

O altă idee ar fi să folosești desertul franțuzesc macarons pe post de decor comestibil.

mamaplus

Atunci când aranjezi masa de Revelion, pune accent pe deserturi, iar dacă vrei ca gustul lor magic să fie cu adevărat memorabil, poți comanda orice deserturi îți dorești de la patiseria Colibri. Alege gusturile tale preferate din peste 10 variante de umplutură și descrie cum ți-ai dori să arate tortul festiv sau selectează unul din modelele propuse. Ca prin magie, în noaptea dintre ani, tortul tău preferat va ajunge pe masa ta festivă! Tot la Colibri poți comanda biscuiții și desertul macarons.

MENIUL FESTIV

Dacă vrei să-i faci pe plac Șobolanului Alb de Metal, meniul trebuie să fie atractiv, dar și sănătos. Alege doar ingrediente de calitate pentru feluri de mâncare cât mai diverse.

Sunt binevenite bunătățile pe care le-ai încercat anterior, dar și câteva preparate din ingrediente noi. Pe masa de sărbătoare nu ar trebui să lipsească fructele, legumele și nucile.

Ar fi bine să renunți la rețetele complicate, pentru care va trebui să pierzi foarte mult timp în bucătărie.

O altă recomandare ar fi să nu pui pe masa de Revelion bucate din carne de vită. Și asta pentru că în calendarul chinezesc simbolul Taurului este în strânsă legătură cu simbolul Șobolanului și s-ar putea ca ideea asta să nu le placă deloc.

ARANJAREA MESEI

Culoarea principală a anului 2020 este alb. Dacă totuși această nuanță neutră îți va părea prea plictisitoare, poți să o îmbini cu alte culori sau printuri.

Există doar două excepții – culoarea roșie și animal print-ul. Simbolul focului și print-ul de felină s-ar putea să îl sperie pe gospodarul anului 2020.

Apropo, poți comanda deserturile de sărbători Colibri la numărul de telefon 068 077 077.

Site

Facebook

mamaplus