mamaplus

Cum e Ziua Îndrăgostiților atunci când ai copii mici? Tatiana Heghea și Eugen Rabei, doi romantici incurabili

-
//
14.02.2020

Dragostea lor n-are nevoie de prea multe cuvinte, pentru că a fost testată în timp și încununată acum câțiva ani cu doi copii incredibil de frumoși și ageri. Tatiana și Eugen știu să-și facă surprize, indiferent de circumstanțe și mai ales de rutina zilnică. Cu siguranță putem spune că acest cuplu a descoperit secretul iubirii adevărate.

”Paradoxal, în dimineața asta, copiii își doreau atenție exagerată. Încercam să-i satisfac dorința celui mic de a sta la mine în brațe, să o îmbrac pe aia mică și în același timp să reușesc să ies din casă la 8:00, ca să ajung la o emisiune matinală. Cobor în parcare, iar acolo surpriză – un buchet mare de lalele și un balon în formă de inimă! În viața mea nu am mai primit așa ceva și chiar m-au copleșit emoțiile. Soțul meu știe cum să mă surprindă frumos, iar gestul lui mi-a trezit niște sentimente profunde și frumoase. Am înțeles cât de important este să prețuim aceste momente – ele sunt unice. Până la urmă, dacă vom ști cum să ne bucurăm de lucrurile mici, vom putea să apreciem și lucrurile mari la justa lor valoare.”, a povestit Tatiana Heghea pentru mamaplus.md.

Tatiana și Eugen se cunosc de 9 ani, s-au căsătorit în vara anului 2015 și au împreună o fetiță și un băiețel: Regina Raluca în vârstă de 4 ani și Arthur-Elisey, care va împlini 2 anișori pe 17 februarie.

mamaplus