mamaplus

Cum au sărbătorit Cleopatra Stratan și Edward Sanda un an de căsnicie (FOTO)

-
//
15.08.2022

Și-au unit destinele acum un an și, pentru că dragostea lor este la fel de intensă și frumoasă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să o sărbătorească la înălțime. Artiștii au ales un restaurant cu vedere panoramică, și-au asortat ținutele și au celebrat cu șampanie nunta de hârtie. Primele imagini cu cei doi au adunat sute de aprecieri și comentarii de la admiratori, iar declarațiile siropoase de dragoste au fost la ordinea zilei.

În timp ce Edward îi mulțumește Cleopatrei pentru că există în viața lui în fiecare zi, artista mărturisește că îl iubește ”din totdeauna pentru totdeauna”.

mamaplus

”A iubi un om din tot sufletul nu este un truc într-o relație de lungă durată. Ne cunoaștem atât de bine încât, uneori, nu trebuie să vorbim pentru a ne înțelege. Edward este omul pe care îl simt de la kilometri și cu ochii închiși. Și nu, n-avem nevoie de teste de relație ca să ne descoperim unul pe celălalt”, a spus Cleopatra Stratan într-un interviu recent.

mamaplus

Deși s-au căsătorit la vârste fragede, Cleopatra Stratan și Edward Sanda sparg stereotipurile și își doresc să construiască o relație de lungă durată. Deși sunt întrebați deseori despre dorința lor de a deveni părinți, cei doi spun că este prea devreme și vor lua decizia atunci când vor simți cu adevărat.

mamaplus
mamaplus
mamaplus