mamaplus

Cum au reacționat fetițele lui Pepe atunci când au aflat că vor avea un frățior

-
//
16.03.2022

Pepe va fi tată pentru a treia oară și artistul a dezvăluit cum au reacționat fetițele sale când au aflat că vor mai avea un frățior. De fapt, Rosa și Maria urmează să aibă doi frățiori, pentru că și mama lor, Raluca, este însărcinată cu actualul iubit.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, femeia care urmează să-l facă tată pentru a treia oară. Din căsnicia cu fosta soție, cântărețul are două fetițe, Maria și Rosa, pe care le iubește extrem de mult.

Micuțele au acceptat-o imediat pe iubita tatălui în viața lor și se comportă ca o adevărată familie. Recent, Pepe anunța pe scenă că va fi tată pentru a treia oară. Artistul a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu cum au reacționat fetele sale când au aflat că iubita tatălui lor este însărcinată și vor avea un frățior.

„Sunt foarte fericite, dar nu vreau să fac acum un subiect din asta. Am zis o dată pe scenă, nu stau să… Adică cine se bucură și cine a trebuit să afle a aflat de la început. Și am spus-o la Berărie pentru că în sală se aflau fanii mei. Prietenii mei care au venit să mă vadă cântând. Au plătit un bilet și au susținut cariera mea și s-au bucurat că sunt pe scenă. Și atunci am luat-o din aproape în aproape. Am spus rudelor de sânge, prietenilor apropiați, familiei Pepe online. M-am bucurat că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă. După care am spus-o public fanilor mei pentru că e normal!”, a declarat Pepe.

mamaplus