mamaplus

Cum arată în prezent fetița care, la vârsta de 4 ani, a supraviețuit 12 zile într-o pădure plină de lupi și urși

-
//
01.12.2021

Karina Chikitova a ajuns să fie cunoscută în toată lumea drept Mowgli, după ce acum câțiva ani a supraviețuit 12 zile într-o pădure siberiană plină de lupi și urși. Acum, fetița trăiește o viață frumoasă, după ce a obținut un loc la prestigioasa Școală de Balet Yakut și se pregătește ca într-o zi să danseze la Teatrul Bolshoi din Moscova.

Karina Chikitova are acum 11 ani și a devenit cunoscută în 2014. Fetita plecase în pădure, urmându-l pe tatăl ei, dar acesta nu a relizat că micuța era pe urmele sale, amintește Daily Star. 

Astfel, copila, care avea atunci 4 ani, a dormit în sălbăticie, a mâncat fructe de pădure timp de 12 zile. La început, micuța era însoțită de câinele familiei, Naida. “Naida m-a salvat. Eram foarte speriată, dar când trebuia să dormim, ne luam în brațe și ne încălzeam”, a povestit copila.

“Era atât de mică, usoară ca puful. Nu avea pantofi. Fața, picioarele și brațele erau pline de înțepături de țânțari. Era foarte speriată. A cerut imediat apă și mâncare și a izbucnit în lacrimi. Sincer să fiu, cu greu mi-am abținut lacrimile”, a spus Artyom Borisov, care care a găsit-o pe fetiță.

mamaplus
mamaplus
mamaplus