mamaplus

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut cel de-al treilea copil

-
//
01.08.2022

Laura Cosoi a născut-o pe cea de-a treia fiică a sa, Lara, în urmă cu două luni, iar de atunci este în culmea fericirii. Actrița a ales să nască pe cale naturală, iar la scurt timp și-a făcut apariția pe rețelele de socializare în costum de baie, la piscină.

Cunoscuta actriță a uimit pe toată lumea cu apariția sa la piscină, la scurt timp după ce a dat naștere pentru a treia oară. Vedeta a arătat absolut superb într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, cu nuanțe diferite de albastru. Laura s-a lăsat fotografiată pe marginea piscinei, în timp ce purta ochelari de soare negri. Imaginea a strâns imediat mii de aprecieri, iar fanii de pe internet s-au bucurat enorm să o vadă în această ipostază.

mamaplus

De asemenea, Laura a postat și câteva fotografii cu familia. Într-una dintre imaginile de pe Instagram, aceasta apare alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean și cele două fiice mai mari ale lor, Rita și Vera. Totodată, vedeta a împărtășit și un moment romantic surprins de fetița lor, alături de partenerul ei de viață. Cei doi s-au pozat pe marginea piscinei în timp ce se sărută, cu simpla descriere „Iubesc”.

mamaplus

Laura Cosoi și familia ei au petrecut câteva zile pe litoral, unde s-au bucurat de piscină și de vremea însorită. Aceștia au ales să plece în Bulgaria pentru concediu, fiind o destinație perfectă pentru părinți și copii.

mamaplus