mamaplus

Cum arată fiica lui Katy Perry la doi anișori? Imagini noi cu micuța Daisy Dove

-
//
05.08.2022

Katy Perry și fiica sa, Daisy Dove, au fost surprinse zilele acestea pe străzile din Beverly Hills și la un loc de joacă pentru copii. Pentru plimbare, cântăreața a ales să poarte o ținută lejeră, un trening burgundy marca Thrive Societe. În ceea ce o privește pe micuța Daisy, aceasta era îmbrăcată într-un costum alb cu buline negre.

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au devenit părinți în august 2020. Deși cântăreața a mărturisit în nenumărate rânduri că venirea pe lume a fiicei sale, Daisy Dove, a fost o adevărată binecuvântare și că este extrem de fericită, în egală măsură, nu s-a sfiit nici să dezvăluie că rolul de mamă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

mamaplus

Invitată în emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Katy Perry a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă, dar și despre provocările pe care le-a întâmpinat. „Nimeni nu vorbește despre primele șase săptămâni de la naștere. Doamne, e o nebunie. Ce carusel!”.

mamaplus

De asemenea, într-un alt interviu acordat emisiunii Live with Kelly and Ryan, Katy Perry a dezvăluit că s-a întors la muncă după doar cinci săptămâni de la naștere.

„Am început să filmez pentru sezonul patru al emisiunii American Idol la cinci săptămâni de la naștere. Nu am planificat asta. Doamne, a fost atât de intens! Să naști, iar apoi să te întorci la muncă și să alăptezi… Asta e ce fac femeile? Doamne! Femeile sunt cele mai puternice ființe de pe planetă!”, spune tânăra mămică.

mamaplus

De asemenea, Katy Perry nu s-a sfiit nici să arate transformările prin care corpul său a trecut după sarcină. La doar o săptămână de când a devenit mamă, artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie în lenjerie intimă. Postarea s-a bucurat de un real succes, fanii acesteia apreciind naturalețea de care a dat dovadă.

mamaplus