mamaplus

Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan. Cezar are 11 ani și cucerește internetul

-
//
21.04.2020

Deși Cezar Stratan nu este la fel de faimos ca sora sa, are totuși toate șansele să devină unul dintre artiștii de top. La cei 11 ani ai săi, Cezar încearcă să-și croiască un drum propriu în lumea muzicală și chiar să compună muzică urmând calea tăticului său.

Cleopatra Stratan a făcut publică o fotografie în care apare alături de tatăl ei, Pavel Stratan, cât și fratele ei mai mic, Cezar. Cleopatra și Pavel Stratan au purtat ținute elegante, în timp ce mezinul familiei și-a făcut apariția într-un tricou galben. Micuțul Stratan afișează un zâmbet care ar putea fura inima oricărei femei. Lângă fotografie, artista a adăugat descrierea: ”Familie” și multe inimioare, semn că își pretuiește foarte tare tatăl și fratele.  Fotografia a fost apreciată de mii de oameni, iar comentariile au curs lanț.

mamaplus

Așa cum Cleopatra s-a transformat din fetița inocentă care îi cânta lui Ghiță într-o femeie sexy și atrăgătoare, ne putem aștepta ca fratele său să rupă inimile fetelor în vreo 2-3 ani.

Cezar lucrează la cariera sa artist de la vârsta de doi ani. Atunci a început să cânte la chitară. Pavel Stratan, mândru de talentul fiului său a distribuit videoclipul pe Youtube. 

Chiar dacă performanța sa nu era una demnă de invidiat, se vede pasiunea cu care micuțul dorea să reproducă sunetele pe care tatăl său le scotea. Acum, Cezar se poate mândri cu o realizare muzicală mai serioasă, lansată acum câțiva ani alături de sora sa.