mamaplus

Cum arată acum Jade din ”Clona”. La 47 de ani a pozat în costum de baie

-
//
25.08.2023

Giovanna Antonelli a devenit cunoscută publicului din România grație rolului principal din telenovela braziliană „Clona”. Și astăzi, la mai bine de 20 de ani de la acel moment, Giovanna este o femeie superbă, cu același zâmbet cuceritor. După trei copii, la 47 de ani împliniți în luna martie, brazilianca din Rio de Janeiro arată fabulos și în costum de baie, și în haine de gală, cu sau fără machiaj, scrie peroz.ro.

mamaplus

Giovanna Antonelli și-a început cariera la 15 ani, într-o emisiune tv pentru copii, iar la 18 deja intra în lumea filmelor și a serialelor.

În „Clona”, bruneta a interpretat-o pe misterioasa Jade, o femeie împărțită între dragoste și îndatoririle religioase musulmane. Chimia cu actorul Murilo Benicio a captivat publicul și criticii. Bijuteriile, voalurile și machiajul exotic au transformat-o pe Jade Rachid și, odată cu ea, și pe Giovanna, într-un ideal feminin. Actrița a câștigat mai multe premii pentru rolul ei și a devenit populară și în afara granițelor Braziliei.

mamaplus

Antonelli și-a continuat cariera în lumea filmului, a serialului, dar și a teatrului. A avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. La 47 de ani se poate lăuda cu o frumusețe fără vârstă, căci timpul pare că a fost prietenos cu brazilianca. Tonică, superbă, cu aceleași trăsături care au captivat încă din 2001, când apărea în Clona, Giovanna nu are nicio problemă în a-și lăsa frumusețea naturală să se vadă în postări fără machiaj. De asemenea, nu se ferește nici de cele în costum de baie.

Zilele trecute a publicat mai multe imagini care o arată într-o super formă fizică. În costume de baie din două piese, în mai multe culori, brazilianca s-a relaxat la soare.

mamaplus