mamaplus

Cum abordează Andreea Marin discuțiile tabu cu fiica sa: „Sunt deschisă la orice”

-
//
16.03.2023

Andreea Marin este una dintre cele mai influente personalități din televiziune. De zeci de ani în industrie, vedeta a acumulat o experiență greu de egalat, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. „Zâna Surprizelor” are o fată care ajuns la vârsta adolescenței, astfel că, experiențele sunt numai bune în această perioadă, pentru că Andreea îi poate oferi puștoaicei cele mai bune sfaturi. 

mamaplus

Despre relația dintre ele, dar și despre discuțiile pe care le abordează la această vârstă, Andreea Marin a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru revista VIVA!. Vedeta a dezvăluit prin ce provocări a trecut în rolul de mamă, dar și ce părere are despre faptul că fata ei vrea să studieze în străinătate. 

Îmi e prietenă și ne ajutăm reciproc. O susțin acolo unde alege să fie drumul ei și unde văd că are dăruire, indiferent cât de greu mi-ar fi mie. Și eu am făcut înconjurul lumii datorită meseriei mele, am plecat de acasă la facultate, îmi închipui că tatălui meu nu i-a fost deloc ușor, dar susținerea lui a fost esențială. Nu pot fi o barieră, ci doar un sprijin pentru copilul meu. Da, mă doare sufletul când mă gândesc la faptul că va fi poate departe, dar am de gând să îi fiu aproape și fizic atât cât voi putea, și comunicând mereu la distanță”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!

Prezentatoarea TV susține că în această perioadă, când fiica ei a ajuns la adolescență, nu uită că și ea a fost cândva de aceeași vârstă cu Violeta și încearcă să o îndrume cât poate de mult, fără să o influențeze în vreun fel. 

„M-am confruntat cu întrebări mai cu seamă, cu nedumeriri inerente, cu încercarea de descoperire a propriei identități, dar nu am uitat că și eu am fost la vârsta adolescenței, iau în calcul și schimbările în timp ale noilor generații, ca părinte am multe de învățat și comunicarea e esențială, recunosc. Nu ai voie, ca părinte, sa obosești să înveți și să comunici, cu răbdare și înțelegere, cu copilul tău”, a mai spus vedeta. 

Motivul pentru care Violeta a stat departe de lumina reflectoarelor

Copiii de vedete sunt, chiar dacă vor sau nu, în atenția publicului, iar Violeta are doi părinți celebri. Andreea Marin a încercat să gestioneze acest lucru cât a putu de bine și să-i păstreze fiicei sale intimitatea. 

„Până la această vârstă foarte rar a apărut public și a fost o idee foarte bună, a avut libertatea de a crește firesc și de a alege cine vrea să fie, fără presiunea statutului părinților. Am protejat-o cât am putut în acest sens și mă bucur să văd că a evoluat firesc, ca orice alt copil care-și caută drumul. Referitor la pericolul din mediul online și nu numai, care sunt cele mai mari temeri ale tale ca mamă de fată? Există tabuuri, lucruri despre care ai ezitat să-i vorbești cu privire la relația cu sexul opus sau ai preferat să o pui în gardă de la bun început? Nu trebuie să existe tabuuri, sunt deschisă să vorbim despre subiecte care îi pot influența viața, este chiar necesar. Eu nu am avut-o pe mama alături de mine când aveam mai mare nevoie de ea, s-a stins când aveam 9 ani, și mi-au lipsit enorm dialogurile cu ea. Caut să umplu golurile pentru fiica mea, atât cât îmi stă în putere. Iubirea mea pentru ea depășește orice obstacol, ea e inima mea.”, spune Andreea Marin. 

Sursa