mamaplus

Cu doi copii și fără bonă, Tatiana Heghea a însușit o nouă profesie

-
//
25.06.2020

Atunci când ai inspirație suficientă încât să schimbi lumea din jurul tău în bine, ai toate șansele să te bucuri de o viață fericită. Pentru interpreta și mămica Tatiana Heghea, viața nu stă niciodată în loc, iar nevoia de mișcare și creație este pentru ea ca o gură de aer. Ea spune că nu are nevoie deocamdată de serviciile unei bone, deși atunci când s-a născut al doilea copil a avut parte de o astfel de experiență. La scurt timp însă a renunțat la această idee, pentru că ”dragostea și dorința de a fi mereu alături de copii” a fost mai mare.

”Înainte să apară Arthur în viața noastră nici nu îmi imaginam cum mă voi descurca cu doi copii. De fapt, mă gândeam că va fi totul roz, însă acum îmi dau seama nu-i chiar așa. Ne-a ajutat o bonă, o scurtă perioadă de timp, dar apoi ea a plecat peste hotare și nu am mai revenit la ideea asta. Raluca are acum 4 ani, iar Arthur - 2 anișori. Acum e acea perioadă când fiecare încearcă să-și manifeste caracterul și nimeni nu cedează. Încerc să le explic niște lucruri, însă nu-mi reușește de fiecare dată. Uneori mai ridic vocea, sunt mai severă și simt că îmi ”sare capacul”. Dar, îmi dau seama că dragostea și răbdarea este mai presus de orice.”, spune Tatiana.

mamaplus

Cu doi copii în casă, n-ai timp să te plictisești, dar nici să lași deoparte creația. Chiar dacă e pandemie, iar viața artiștilor nu-i deloc ușoară în această perioadă, Tatiana a însușit o nouă profesie și anume cea de regizor. Prima încercare a fost făcută pentru propriul videoclip pe care l-a lansat ieri.

”Cât stăteam în carantină, mă simțeam super inspirată, dar și vinovată în același timp pentru că pur și simplu stau și nu produc nimic. Lumea știe că noi artiștii suntem probabil cei mai vulnerabili la acest capitol. Cumva suntem pe zero, dar totuși eu cred că trebuie să ne găsim acea motivație pentru a crea ceva frumos pentru publicul nostru drag.”, mai spune artista.

În perioada în care urma să filmeze videoclipul, Tatiana spune că ghinionul se ținea scai de ea, pentru că a fost internată de urgență în spital și nici lăcrimioarele nu mai erau în floare...

”Am filmat la începutul lunii mai, dar nici n-am bănuit că lăcrimioarele nu vor mai fi în floare. Anul acesta ele au înflorit mai devreme, din cauza condițiilor meteo. Am comandat apoi niște lăcrimioare din Olanda, dar nici acelea n-au reușit să ajugă la timp, pentru că se defectase mașina care efectua livrarea. Ei bine, când au ajuns în țară, am fost internată în spital și atunci am fost nevoiți să le ținem la frigider. Lăcrimioarele au stat cuminți 14 zile la frigider și și-au așteptat momentul de glorie...”, ne-a mărturisit Tatiana.

Dincolo de toate aceste peripeții, artista spune că este mulțumită de rezultatul final, iar copiii ei au fost primii ascultători care i-au apreciat piesa și au țopăit prin toată casa.

Vă invităm să urmăriți și voi noul videoclip al Tatianei Heghea regizat chiar de ea.