mamaplus

Cristiano Ronaldo a publicat o imagine emoționantă cu fiica sa, după moartea fratelui ei

-
//
03.05.2022

Celebrul atacant de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a postat sâmbătă o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, în care își ține fiica nou-născută, la mai puțin de două săptămâni după ce fratele ei geamăn a murit în mod tragic. Recent, Ronaldo și partenerul sa, Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, au dezvăluit că fiul lor a murit la naștere pe 18 aprilie, dar fiica lor a supraviețuit.

Sportivul de 37 de ani a distribuit acum pe Instagram o imagine alb-negru în care el își leagănă copilul, însoțită de mesajul ”Forever Love” și un emoji cu o inimă.

Poza adorabilă, în care bebelușul poartă o căciulă tricotată, a fost primită cu multe mesaje de susținere de fanii lui Ronaldo.

mamaplus

Cuplul nu a anunțat încă un nume pentru fetița lor, pe fondul pierderii îngrozitoare.

La începutul acestei luni, Cristiano Ronaldo a anunțat o pierdere sfâșietoare: „Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Am dori să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem discreție în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu.”

Fotbalistul a ratat meciul de la mijlocul săptămânii al lui Man United împotriva lui Liverpool. Fanii de la Anfield au ținut un minut de aplauze pentru Ronaldo și familia lui, cântând „You’ll Never Walk Alone”.

mamaplus