mamaplus

Cristiano Ronaldo, probleme cu legea după ce a spart telefonul unui copil cu autism (VIDEO)

-
//
11.04.2022

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo nu a mai putut să-şi stăpânească nervii după înfrângerea echipei sale, iar la ieșirea de pe teren a spart telefonul unui copil care suferea de autism. Starul lui United și-a cerut scuze pentru gestul său, însă poliția a decis să deschidă o anchetă.

Manchester United a fost învinsă de Everton, în deplasare, cu scorul de 1 la 0, în etapa a 32-a a Premier League. La finalul meciului, Ronaldo, care se deplasa cu dificultate din cauza unei accidentări la piciorul drept, a lovit violent telefonul unui fan al gazdelor, acesta zdrobindu-se de pământ.

La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, vedeta celor de la United a publicat pe Instagram un mesaj în care și-a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United.

„Nu este niciodată uşor să faci față emoțiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm un exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul frumos”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Acesta a adăugat: „Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş vrea să să-l invit pe suporterul respectiv să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”.

Poliția locală s-a sesizat după gestul fotbalistului și a deschis o anchetă în acest caz.

„Poliția Merseyside poate confirma că investighează un incident de la meciul Everton – Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părțile implicate”, au transmis autoritățile.