mamaplus

Crima de la Recea: Făptașul ar fi rudă cu familia micuței ucise

-
//
09.08.2023

Iasmina, fetița de 7 ani din satul Recea, dispărut în seara zilei de 7 august a fost găsită fără suflare în șopronul unei case nelocuite.

 

mamaplus

În acest caz, poliția a reținut doi bărbați, care sunt suspectați de omorul copilei. Aceștia sunt doi frați de 21și 33 de ani din localitate, iar unul dintre ei a fost eliberat miercuri dimineață. Mătușa suspecților spune că nu-și poate explica gestul făptașilor, transmite TVN.md.

„Eu tare nici nu am știut-o că eu trăiesc mai încolo, dar ea mai încoace, nu pot să spun nimic, numai unul Dumnezeu știe ce s-a întâmplat, dar cum s-a aflat că nu este au căutat-o poliția și lumea, dar s-a descoperit, dar nu-mi vine a crede să facă băieții aceștia, dar Domnul știe. Îi cunosc, noi suntem și rude și am lucrat cu părinții lor.”

Familia Musteață are încă o fetiță de 15 ani și un băiat de 12 ani. Rudele copilei nu-și pot explica cele întâmplate. Potrivit lor făptașii ar fi fost rude cu familia fetei.

„Eu nici nu știu cine și ce a făcut, poate, ne gândeam că cineva a făcut, altcineva și a pus pe familia asta. A fost fata mai mare și a întrebat, cu un frate de-al meu, la poartă la dânșii și a întrebat și au spus că nu-i. Nu știu ce să spun.”

Oamenii din localitate sunt șocați de cele întâmplate.

„E trist, e copil de 7 ani și asta e șagă. Ea ce a văzut, ea nici viață nu a văzut. Doamne ferește, asta nu e șagă.”

„Eu pe părinții cunosc, pe părinții cunosc la băitanii care suspecți, părinții sunt o familie muncitoare care sunt peste hotare la momentul dat. Condoleanțe părinților și tărie de caracter, îmi pare rău pentru părinții la băitanii care sa primit, fără limită s-a primit o încălcare, o dezordine, îmi pare rău de părinți.”