mamaplus

Corneliu Botgros, despre relația cu actuala sa iubită: ”Ne dorim mult un copil”

-
//
12.04.2021

Despre actuala sa iubită, cunoscutul violonist de la noi Corneliu Botgros vorbește cu zâmbetul pe buze. El spune că Angela este o femeie foarte înțelegătoare și destul de matură pentru vârsta ei. Chiar dacă există o diferență de 20 de ani între ei, Corneliu mărturisește cu sinceritate că se înțeleg de minune. În cadrul interviului cu Dorin Galben, el a făcut câteva dezvăluiri noi despre relația sa cu Angela, dar și cum i-a făcut cunoștință cu băiatul său Cristi.

”Relația noastră este destul de matură. Nu avem conflicte din astea banale, ele pur și simplu nu există. Cristi a primit-o cu drag, pentru că cumva și vârsta îi unește, dar și ca persoană Angela este o fată foarte drăguță, știe să asculte... Ea îl înțelege foarte bine pe Cristi și lui îi place de ea pentru că e o fată frumoasă, deșteaptă. Angela îl ajută cu ce poate ea.”, povestește violonistul Corneliu Botgros.

Chiar dacă a trecut printr-un divorț extrem de dureros cu fosta sa soție Adriana Ochișanu, artistul în vârstă de 45 de ani spune că acum este fericit și împlinit. Mai mult decât atât, el își face planuri mari cu Angela și își doresc să întemeieze o familie.

”Îmi doresc un copil, pentru că înțeleg că anii trec foarte repede și trebuie să prind ultimul vagon care mai este. Mi-aș dori măcar un copil. Angela la fel, își dorește foarte mult să devină mamă și lucrăm în sensul acesta.”

Menționăm că violonistul Corneliu Botgros și Angela formează un cuplu de un an și jumătate. Corneliu a avut o căsnicie de 17 ani cu interpreta Adriana Ochișanu. Cei doi au divorțat în anul 2013.

Citește și ”Ea este noua noastră noră”: maestrul Nicolae Botgros ne-a făcut cunoștință cu iubita fiului său

mamaplus