mamaplus

Copilul din Edineț, care a căzut de la etaj, transferat din reanimare în secție obișnuită! Nemerenco: E ok, este vesel

-
//
14.07.2023

Artiom, băiatul din Edineț, care a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de la etajul patru, se simte mai bine. Copilu a fost transferat din secția de reanimare în una obișnuită, iar tratamentul continuă. Anunțul a fost făcut de către ministruL Sănătății, Ala Nemerneco, în cadrul emisiunii Cabinetul din umbră de la Jurnal TV.

mamaplus

”Este bine, a fost transportat în secția obișnuită, urmează tratamente, dar în principiu nu mai este la terapie intensivă. Este ok, este vesel”, a precizat Nemerenco.

Șefa de la Sănătate a venit și cu o rugăminte, ca societatea să nu pună presiuni pe medici în astfel de cazuri. Nemerenco l-a acuzat în special pe tatăl băiatului că ar fi isterizat societatea, scrie realitatea.md.

Artiom, băiatul de 7 ani, a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din orașul Cupcini, raionul Edineț. Cazul a avut loc în data de 28 iunie. În ziua nenorocirii, băiatul se afla în cameră cu sora sa de 11 ani și o altă fată de aceeași vârstă, prietenă de-a copiilor. Micuțul în vârstă de 7 ani era așezat pe pervaz, iar una dintre copile l-ar fi gâdilit. El s-a sprijinit de plasa pentru insecte prinsă la geam și a căzut în gol.