mamaplus

Copila din Strășeni, dispărută în data de 4 mai, de negăsit. Rudele sunt disperate

-
//
12.05.2021

O copilă de 15 ani din satul Pănășești, raionul Strășeni este căutată cu disperare de rude, prieteni și polițiști. Fetița a dispărut din satul Pîrîta, raionul Dubăsari, în timp ce se afla în ospeție la bunica sa.

"Am fost contactat de mama fetei, Diana Crețu, plecată la muncă în Israel și care nu poate reveni acum acasă. Am fost rugați să intervenim, să ne implicăm ca să alertăm instituțiile statului și să o găsim pe Cristina Crețu. Fata i-a spus bunicii că se duce la primblare de unde nu s-a mai întors. Tatăl fetei este în Franța la muncă, haideți să ajutăm părinții să-și găsească fată minoră. Fratele Iulian 061023970, Diana Cretu +972538995658", se arată într-o postare pe o rețea de socializare.

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, susține că fata a dispărut la data de 4 mai, în jurul orei 19:30 și până în prezent aceasta nu a fost găsită.

Semnalmente: înălțimea -1.60m, corpolență medie, culoarea părului - castaniu. Era îmbrăcată în costum de culoarea galbenă și încălțată în adidași de culoare albă.

mamaplus