mamaplus

Copila care a rămas gravidă la 13 ani cu un băiat de 10 ani a născut prematur o fetiță

-
//
06.07.2020

Este vorba despre rusoaica Daria Sudnișnikova, care a împlinit între timp vârsta de 14 ani. Fata a șocat lumea anul trecut, când a spus, la 13 ani, că tatăl copilului este un băiat în vârstă de 10 ani.

O pagină de Instagram o arată pe Darya cum își ține în brațe copilul nou-născut, scrie Daily Star. Fata a pretins anul trecut că tatăl copilului este Ivan, un băiat în vârstă de 10 ani, într-o poveste care a captivat Rusia.

Cei doi se prezintă pe Facebook ca fiind căsătoriți, iar băiatul a promis că va avea grijă de copil. Cuplul a apărut chiar și la televiziunea națională, iar Darya are pe Instagram 121.000 de urmăritori, care au fost în permanență informați cu evoluția sarcinii.

Violată de un bărbat ”foarte gras”

Ulterior, Darya a dezvăluit că ar fi fost violată de un bărbat ”foarte gras”, acesta fiind, de fapt, tatăl biologic al copilului. Fata a spus că, după ce va naște, poliția va putea preleva probe AND de la copil pentru a-l putea căuta pe violator.

Potrivit sursei citate, oamenii legii l-ar fi găsit deja pe bărbat și l-au audiat în legătură cu acest caz. Darya a fost dusă săptămâna trecută de urgență la spital din Moscova, unde a fost internată din cauza complicațiilor și a născut prematur.

mamaplus