mamaplus

Copil dispărut în Florida, găsit mort în gura unui aligator: Ar fi fost aruncat în lac de tatăl său

-
//
05.04.2023

Copilul dispărut în Florida, găsit mort în gura unui aligator săptămâna trecută, a fost aruncat în lac de tatăl său, care este acuzat și de uciderea mamei copilului, potrivit unor declarații ale poliției, notează CNN și Libertatea.

mamaplus

Thomas Mosley, în vârstă de 21 de ani, se confruntă cu două capete de acuzare pentru crimă de gradul întâi, potrivit declarațiilor sub jurământ. 

„Din cauza acuzațiilor extrem de grave din jurul acestor pierderi tragice, ancheta noastră se concentrează în prezent pe colectarea de informații despre faptele și circumstanțele cazului, precum și despre starea mentală a clientului nostru”, a declarat un purtător de cuvânt al apărătorului public într-un comunicat. Mosley ar fi „și-ar fi aruncat sau pus” fiul în vârstă de 2 ani, Taylen, într-un lac, unde a suferit răni mortale, arată ancheta.

Taylen fusese dat dispărut după ce mama sa, Pashun Jeffery, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei joi după-amiază, cu multiple răni prin înjunghiere, a declarat anterior poliția. Joi, familia lui Jeffery a mers să o verifice și ar fi văzut sânge pe trotuarul din fața apartamentului ei, se arată în declarația de avere. Ei au găsit-o pe Jeffery înăuntru, moartă, cu peste 100 de răni, potrivit declarației sub jurământ. Băiatul de 2 ani nu se afla la locul crimei, iar autoritățile au lansat o acțiune de căutare a acestuia. 

A doua zi, un aligator a fost văzut în Dell Homes Park, la doar câțiva kilometri distanță de locul în care Jeffery a fost găsit mort, cu un obiect în gură, a declarat poliția. Ofițerii au tras un singur foc de armă asupra reptilei, iar aceasta a aruncat obiectul.

Ofițerii au reușit să recupereze ceea s-a dovedit a fi corpul lui Taylen, care era intact, potrivit poliției. Aligatorul a fost eutanasiat, a adăugat o declarație sub jurământ. Mosley a fost înregistrat vineri în închisoarea din Pinellas County, potrivit site-ului biroului șerifului. El este programat pentru o audiere pentru cauțiune pe 11 aprilie.