Copiii care vor conduce lumea

Copiii care vor conduce lumea

-
//
15.06.2017

Acum sunt mici, dar în viitorul apropiat vor conduce țările în care locuiesc. Vă prezentăm reprezentanții familiilor regale, care vor controla lumea.

Leonor, Prințesă de Asturia(11 ani)

Leonor, Prințesă de Asturia este primul copil al Regelui Felipe al VI-lea și al soției lui, Regina Letizia a Spaniei, și deci prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei.

Copiii care vor conduce lumea

George, Prințul Marii Britanii (3 ani)

Prințul George de Cambridge este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său.

Copiii care vor conduce lumea

Elisabeta, Prințesa Belgiei (15 ani)

Prințesa Elisabeta a Belgiei este fiica cea mare a regelui Filip al Belgiei și a reginei Mathilde. La 21 iulie 2013, după abdicarea bunicului ei, regele Albert al II-lea, și urcarea pe tron a tatălui ei, Elisabeta a devenit moștenitoare a tronului Belgiei.

Copiii care vor conduce lumea

Ingrid Alexandra, Prințesa Norvegiei (13 ani)

Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei este primul copil al Prințului Moștenitor Haakon și al doilea copil al soției sale, Mette-Marit. Este nepoata regelui Harald al V-lea al Norvegiei și este a doua în ordinea succesiunii la tronul Norvegiei, după tatăl ei.

Copiii care vor conduce lumea

Jacques, Prințul de Monaco (2 ani)

Jacques şi sora sa geamănă, Gabriella, au venit pe lume în luna decembrie a anului 2014. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinea succesiunii la tron.

Copiii care vor conduce lumea

Catharina-Amalia, Prințesa Olandei (13 ani)

Catharina-Amalia este cea mai mare dintre cele trei fiice ale regelui Willem-Alexander al Olandei și al reginei Máxima, drept urmare, aceasta va deveni șeful oficial al statului, după tatăl său.

Copiii care vor conduce lumea

Christian, Prințul Danemarcei (11ani)

Prințul Christian al Danemarcei, Conte de Monpezat este membru al familiei regale daneze. Este fiul cel mare al Prințului Moștenitor Frederik al Danemarcei și al soției lui, Mary, Prințesă a Danemarcei. Este nepotul reginei Margareta a II-a a Danemarcei. În linia de succesiune la tronul din Danemarca ocupă locul doi. Dacă va deveni rege al Danemarcei, va domni sub numele Christian al XI-lea al Danemarcei.

Copiii care vor conduce lumea

Estelle, Prințesă a Suediei (5 ani)

Prințesa Estelle a Suediei, Ducesă de Östergötland este primul copil al Prințesei Moștenitoare Victoria a Suediei și al Prințului Daniel, Duce de Västergötland. Este primul nepot al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și a doua în linia de succesiune la tronul Suediei.

Copiii care vor conduce lumea

Moulay Hassan, Prințul moștenitor al Marocului (14 ani)

Prințul Moulay Hassan este actualul moștenitor aparent la tronul din Maroc. El este fiul cel mare al regelui Mohammed al VI-lea al Marocului și a soției acestuia, Prințesa Lalla Salma. A fost numit după bunicul patern, Hassan al II-lea, dacă va succeda la tron, va deveni regele Hassan al III-lea.

Copiii care vor conduce lumea

Sursa: Mamaplus.MD