mamaplus

Copiii Allei Pugacheva învață în cea mai scumpă și prestigioasă școală din Israel

-
//
24.03.2023

Alla Pugacheva și Maxim Galkin investesc mult în educația copiilor lor.

mamaplus

Gemenii Liza și Gari, în vârstă de 9 ani, învață la o școală prestigioasă și scumpă din Israel unde taxele anuale ajung până la 24 mii euro.

După începutul războiului în Ucraina, Alla Pugacheva a emigrat împreună cu familia ei, în Israel. Artista Poporului din Rusia, în vârstă de 73 de ani, a părăsit țara la sfârșitul lunii februarie a anului trecut.

La sfârșitul lunii august 2022, Alla Pugacheva s-a întors la Moscova cu copiii ei. Au participat la ceremonia de 1 septembrie, dar trei săptămâni mai târziu au luat decizia de a zbura definitiv la Tel Aviv la bordul unui avion privat. 

Cuplul a ales o instituție de învățământ de elită pentru gemenii lor. Pugacheva și Galkin au o casă spațioasă în Herzliya, la zece kilometri de Tel Aviv. Potrivit presei ruse, gemenii merg la American International School, la doar 20 de minute de mers cu mașina de Herzliya. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase și scumpe școli private din Israel. 

Cursurile se țin în engleză, copiii învață și alte limbi, inclusiv ebraica. La finalul instituției, absolvenții primesc o diplomă care le permite să aplice în instituții de învățământ superior din Statele Unite și Europa. 

Liza și Gari cunosc deja mai multe limbi. Engleza au studiat-o online cu un vorbitor nativ din Canada. Copiii vorbesc bine și franceza.

mamaplus

Un an de studiu la școala nouă îi costă pe Pugacheva și Galkin circa 96 de mii de șekel (24.000 euro) pentru fiecare copil, scrie unica.md.

În Rusia, copiii soților vedete au studiat la un gimnaziu de elită din Moscova, care este situat în satul Lipki, districtul Odintsovo, nu departe de castelul familiei lor din satul Gryaz.