mamaplus

Connect-R a suferit de depresie, după ce fiica lui era să moară din cauza unui vaccin: „Am trăit cea mai mare frică, mă tăvăleam la propriu pe jos”

-
//
22.03.2024

Connect-R a suferit de depresie, după ce fiica lui era să moară din cauza unui vaccin. Connect- R a trăit o dramă atunci când a aflat diagnosticul pus de doctori fiicei sale și de aici la depresie nu a mai fost decât un pas. Artistul s-a luptat cum a putut ca micuța să depășească acest moment. A adus medici din Israel și a sperat până în ultimul moment ca Maya, care era intubată, pentru că dezvoltase mai multe probleme de sănătate care se complicaseră, mai are o șansă și că acest episod va fi doar un coșmar trecător, scrie viva.ro.

mamaplus

Maya s-a videcat, dar Connect-R a picat în ghearele depresiei și a avut momente când a avut nevoie de perfuzii. Tot ce trăise îl marcase profund și îl făcuse să lupte fără încetare.

La doar un an după ce s-a născut fiica sa, Connect-R a trecut printr-o dramă cumplită. Cea mică a fost la un pas să își piardă viața. Totul a pornit de la un vaccin, după cum susține artistul. După ce i s-a administrat vaccinul de un an, Maya s-a îmbolnăvit și a ajuns să fie intubată pentru mai mult timp.

S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie’,povestea solistul într-un podcast.

Suferința a fost greu de dus pentru Connect- R, care s-a trezit marcat de tot felul de stări. A căutat salvarea și în alte colțuri din această lume și, într-o zi, ea a venit.

Acolo, când am aflat că e posibil să o pierd sau că nu va mai fi ca înainte, am trăit cea mai mare frică de când eram eu până în momentul acela. O frică și o adrenalină atât de mare care m-au ajutat să aduc doctori din Israel ca fata să se vindece,  dar ea, imediat cum s-a vindecat,  adrenalina a trecut, iar eu am picat cu puls 41, cu perfuzii, într-o depresie cruntă, care părea că nu se mai termină niciodată. Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale. 

Nici măcar să fi înțeles de ce, cum a fost atunci la substanțe interzise. Dar nu cred că întâmplător prin 2008 mi-am tatuat pe mână un citat de la Ioan Gură de Aur care spunea că Darul de a suferi e mai mare decât darul de a primi, pentru că de fiecare dată când suferi, Dumnezeu îți rămâne dator’,a povestit Connect- R, în podcastul Poveste cu Oreste.

A învățat multe din această experiență, dar nu a fost una ușor de dus. Connect-R a avut alte trăiri după acest moment de cumpănă și s-a simțit mai puternic. „Am căzut după ce am rezolvat problema. De la adrenalină nu am observat.

Nu ești marinar că ai trecut Cișmigiul cu o gagică în barcă. Pentru mine asta a fost o furtună înfloritoare foarte puternică. Am înflorit poate mai bine decât înainte. Nu se întâmplă împotriva ta, se întâmplă pentru tine. În orice lucru rău se pot găsi 31 de lucruri bune, spun psihologii’a mai povestit artistul.