mamaplus

Concursul Miss World 2021 a fost amânat. 23 de concurente au COVID-19

-
//
20.12.2021

Concursul Miss World 2021, programat să aibă loc joi în Puerto Rico, a fost amânat. Din cele 97 de concurente, 23 au fost depistate cu COVID-19. Într-o declarație difuzată cu câteva ore înainte de începerea concursului, organizatorii au declarat că reprogramează finala televizată. Aceștia au declarat că primează „interesul pentru sănătate și siguranță al concurenților, personalului, echipajului și publicului larg”.

Reprezentanții Malaeziei au confirmat că Lavanya Sivaji, concurenta lor, a fost printre cei care sunt testați pozitiv. Într-o declarație postată joi pe rețelele de socializare, organizația Miss World Malaysia a spus că Sivaji este izolată, dar „bine din punct de vedere clinic”.

Între timp, Miss World Indonesia, Pricilia Carla Yules, a părut să confirme informații conform cărora a fost testată pozitiv. Aceasta a postat pe Instagram mesaje că „se află în prezent în recuperare” și „se simte mult mai bine fizic și psihic”.

La o conferință de presă a Departamentului de Sănătate din Puerto Rico, epidemiologul Melissa Marzán a declarat reporterilor că au existat 38 de cazuri pozitive asociate cu Miss World. Ea a confirmat că organizatorii concursului, nu autoritățile insulei, au luat decizia de a amâna.

Organizația Miss World a spus că finala va fi rearanjată și va avea loc în următoarele 90 de zile. Finala de joi ar fi marcat punctul culminant a săptămânilor de evenimente Miss World din capitala Puerto Rico, San Juan.

Menționăm că Republica Moldova va fi reprezentată la Miss World 2021 de Tatiana Ovcinikova, o tânără de 23 de ani din Chișinău,