mamaplus

Clinica Estetic-Sana lansează proiectul de caritate „Spune STOP Hemangiom” pentru copiii cu aceste semne

-
//
12.08.2020

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, clinica Estetic-Sana inițiază fundația de caritate „Un zâmbet pentru fiecare”. Proiectul constă în acordarea tratamentului gratuit copilașilor cu hemangioame, cu vârsta cuprinsă între 0 - 15 ani, cu monitorizarea rezultatului.

Înlăturarea hemangiomului uneori nu este o problemă vitală, dar în același timp are un impact emoțional asupra formării unor complexe la copil. Pentru familiile aflate în situație materială dificilă, asemenea proceduri nu se poziționează printre primele în lista de acțiune. Corectarea defectelor de acest gen oferă copilului o șansă de a avea o viață deplină și fericită ca toți semenii lui.

Clinica Estetic-Sana deține unicul echipament în Moldova cu laser vascular, de ultimă generație, pentru înlăturarea hemangioamelor Asclepion (Germania), fără necesitatea intervenției chirurgicale, care este inofensiv, atraumatic (fără cicatrici), sigur și eficient.

Conducătorul proiectului „Spune STOP Hemangiom” este dr. Covila Artiom, medic chirurg cu experiență în domeniu, cu multiple specializări în chirurgia cu laser (Germania, Rusia, Ucraina), la care sunteți așteptați la o consultație pentru diagnostic și tratament.

Proiectul caritabil „Spune STOP Hemangiom” a început la data de 01 iulie 2020.

Formularul de participare în cadrul proiectului poate fi completat pe site-ul clinicii sau expediat pe adresa de e-mail: estetic-sana@mail.ru

Mai multe detalii puteți afla apelând numerele de telefon: 079014150; 022 232962; 069263873.

Despre diagnostic, tipuri de hemangioame, tratament și alte recomandări, aflați AICI, de la dr. Covila Artiom, medic chirurg la Clinica de Medicină Estetică Estetic-Sana.

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site