mamaplus

Cine este femeia lovită mortal la Briceni

-
//
27.10.2023

Persoana lovită mortal ieri, 26 octombrie, de către un automobil condus de un angajat al Poliției de Frontieră este Aurica Sitari, candidatul PACE pentru Consiliul local Briceni. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Gheorghe Cavcaliuc.

mamaplus

Potrivit lui Cavcaliuc, femeia se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii din localitate, transmite Știri.md. 

„Partidul PACE cere demisia lui Rosian Vasiloi și Viorel Cernăuțeanu, celor mai incompetenți conducători, pe conștiința cărora sunt moarta multor oameni nevinovați. Cea omorâtă astăzi la Briceni, este colega noastră, membră PACE, doamna Aurica Sitari, candidat la funcția de consilier orășenesc al orașul Briceni. Regretata se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii din localitate”, a scris liderul PACE. 

Acesta spune că în prezent „noi asistăm la un masacru al populației civile din partea celor de la putere în privința civililor”. 

„Numărul accidentelor rutiere a oamenilor nevinovați, omorâți de persoane din actuala guvernare, doar săptămâna trecută se ridica deja la șapte persoane. La Călărași, omorâți patru oameni nevinovați într-o căruță. La Aeroport, omorâți doi oameni nevinovați pe o motocicletă. La Briceni, o doamnă nevinovată, care mergea pe o bicicletă. Dumnezeu s-o odihnească în PACE pe regretata, colega noastră Aurica Sitari”, a mai scris Gheorghe Cavcaliuc. 

Aminim că o femeie care se deplasa pe bicicletă a decedat după ce a fost tamponată de o mașină. Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni. În urma impactului, femeia de pe bicicletă a decedat pe loc. Aceasta nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante.