mamaplus

Christina Ich, momente de coșmar cu băiețelul ei: ”Trei zile de febră 41 nu este normal!”

-
//
25.01.2022

Cunoscuta bloggeriță din România Christina Ich a trăit clipe de coșmar. Băiețelul ei în vârstă de 2 ani a avut febră foarte înaltă trei zile la rând. În timp ce medicii încercau să o convingă că totul este în regulă, tânăra mămică a decis să resolve problema pe cont propriu și i-a administrat perfuzii de sine stătător.

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41. Într-o seară a avut 41,5 și m-am speriat atât de tare. Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu are nimic și nu e cazul de internat.”, a spus Christina Ich pe contul său de Instagram.

Bloggerița spune că a rămas șocată de decizia medicilor, iar unica soluție propusă de ei au fost antitermicele. Copilul vomita de trei zile și nici un remediu anti-febră pe care l-a încercat femeia nu a funcționat.

„Am luat decizia singură. După ce mi-am văzut copilul de trei zile cu febră 41, l-am băgat pe perfuzii, glucoză și pe antibiotic, la recomandarea unui medic care l-a salvat pe Noah din foarte multe situații. Și în sfârșit, Noah e bine de ieri. Nu îmi mai păsa de ceea ce îmi spun ei. Cam câte zile trebuia să-mi văd copilul nehrănit? Era leșinat. M-am speriat îngrozitor, stătea leșinat la pat și nu mai schița niciun cuvânt, niciun gest.”, a mai adăugat Christina.

Fiind întrebată despre cauza acestei stări grave în care s-a aflat fiul său, bloggerița a menționat că nu ar fi vorba despre o răceală de sezon.

„Greșeala mea a fost să-l duc la analize când a făcut febră 39.5 și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum. La febră 41,5 este imposibil!”, mai spune ea.