mamaplus

Cele mai frumoase gemene din lume fac furori pe internet. Fanii, impresionați de frumusețea lor

-
//
21.03.2023

Ava și Leah Clements, supranumite ”cele mai frumoase gemene din lume” la vârsta de nouă ani, se bucură în continuare de succes și fac furori pe rețelele sociale, scrie peroz.ro.

mamaplus

Cele două puștoaice din Orange County, California, Statele Unite ale Americii, sunt modele și se mândresc cu o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, fiind urmărite de aproape două milioane de persoane.

În imaginile postate pe rețelele sociale, cele două fete pozează împreună și se mândresc cu numeroase colaborări cu branduri renumite.

Ba mai mult, imaginile cu cele două atrag numeroase reacții din partea fanilor, aceștia fiind impresionați de frumusețea lor.

”Sunt atât de drăguțe!”, ”Acele rochii arată atât de bine pe voi!”, ”Cele mai frumoase gemene de pe Pământ!”, ”Doamne, cât de frumoase sunt!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internuaților.

De asemenea, și mama fetelor, Jaqi, se bucură de un succes real pe rețelele sociale, fiind urmărită de aproape două milioane de persoane.

Ea a fost criticată de internauți în repetate rânduri, aceștia reproșându-i că nu le permite fetelor ei să se bucure de copilărie.

mamaplus

Cele două fete sunt modele și au colaborări de succes

Înscrise la agenții precum LA Models, Eris Talent Agency și God & Beauty, Ava și Leah, care poartă numele de @clementstwins pe Instagram, au pozat pentru o serie de reviste, inclusiv La Petite Magazine, Petite Adele clothing, VÉG-A -PORTÉR și Airfish.

mamaplus

„Anul care a trecut a fost cu adevărat distractiv pentru Ava și Leah”, declara Jaqi în 2020 pentru BuzzFeed, potrivit The Sun.

„Fie că este vorba de experiențe private de cumpărături, de produse dăruite de la branduri din întreaga lume sau de a face poze cu fanii, fetele au avut o călătorie uimitoare până acum.”

În ciuda criticilor primite, Jaqi Clements, acum o mămică americană celebră pe rețelele sociale, spune că fetele fac totul din plăcere, iar ideea de modelling le-a plăcut la nebunie: „Nu am fost surprinsă când au început să sară în sus de bucurie la ideea începerii unei cariere în acest domeniu”. Jaqi declara în urmă cu câțiva ani că banii pe care fetele îi obțin din contractele de modă nu sunt atât de mulți cum cred unele persoane, iar pentru a le sprijini în tot ceea ce fac investiția este de multe ori mai mare.

mamaplus