Cel mai modern laborator s-a deschis la Chișinău – Invitro Diagnostics

Cel mai modern laborator s-a deschis la Chișinău – Invitro Diagnostics

-
//
18.12.2014

Pe 10 decembrie 2014, în mun. Chișinău a fost inaugurat cel mai performant laborator medical Invitro Diagnostics.

Cel mai modern laborator s-a deschis la Chișinău – Invitro Diagnostics

Despre posibilitățile noului laborator ne spune mai multe directorul și unul dintre fondatorii Invitro Diagnostics, doctorul Alexandru Mereuța.

În traducere din latină, cuvântul Invitro înseamnă ”în eprubetă”. Adică, analiza în eprubetă.

Invitro Diagnostics – este o companie de diagnosticare particulară, orientată spre interesele publice și care dezvoltă conceptul de ”dirijare a sănătății”.

Laboratorul este specializat în efectuarea analizelor medicale exacte. Particularitatea principală, care deosebește Invitro Diagnostics de alte laboratoare, este viteza înaltă de obținere a rezultatelor – timp de 2-8 ore după colectarea analizei. Este vorba despre efectuarea a peste 600 de teste de laborator.

Cel mai modern laborator s-a deschis la Chișinău – Invitro Diagnostics

Invitro Diagnostics dispune de cele mai moderne tehnologii de laborator, care garantează o precizie ireproșabilă a concentrațiilor parametrilor studiați. Este vorba despre analizatori care lucrează în regim automat și sisteme de testare a liderilor mondiali în diagnostic de laborator precum: Abbott, Siemens, Euroimmun, Life Technologies, Thermo Fisher, Sysmex, Carl Zeiss.

Fiecare client al Invitro Diagnostics beneficiază de o serie de servicii, precum, posibilitatea de a face comanda, achitarea și primirea rezultatelor analizelor în cabinetul personal pe www.invitro.md; consultant-online (întrebare-răspuns); colectarea confortabilă a analizelor la domiciliu cu livrarea rezultatului prin intermediul curierului (la dorință).

În cel mai apropiat timp, Invitro Diagnostics va avea propriile oficii medicale pentru colectarea analizelor.

În opinia primilor, câteva sute de pacienți, Invitro Diagnostics puțin amintește de o instituție medicală. Stilul, decorul și atenția personalului creează o atmosferă caldă, de care au nevoie în special oamenii, care fac analize. Și doar însăși procedura de colectare a analizei, care se face într-un fotoliu confortabil, amintește pacientului – că el totuși se află într-un laborator medical.

La orice întrebare, ce ține de activitatea Invitro Diagnostics puteți primi un răspuns profesionist, expediind doar un mesaj pe adresa www.invitro.md, iar angajații laboratorului vor oferi un răspuns în timp record. De-asemenea, puteți telefona la numărul de telefon: 022 903 992 sau să scrieți la adresa electronică - al.mereuta@invitro.md. Întotdeauna voi fi bucuros să vă ajut.

Până pe 31 decembrie, Invitro Diagnostics propune fiecărui doritor să facă câteva teste medicale: analiza generală a sângelui, nivelul de colesterol și de glucoză. GRATUIT. Va trebui doar să renunțați la micul dejun.

Cel mai modern laborator s-a deschis la Chișinău – Invitro Diagnostics

Contacte: Moldova, Chișinău, str. Testimițanu, 19/1

022 903 999, 078 903 999

www.invitro.md

www.facebook.com/invitro.md